Lahden Golf

lahden_golf_vihrLahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut maamme golfkartalle lukuisia huippupelaajia, joista viimeisimpänä Mikko Ilonen. LG tekee koko ajan mittavaa juniorityötä tulevien huippujen kasvattamiseksi.

Lahden Golf on ollut nykyisellä Takkulan kentällä vuodesta 1986, jolle se siirtyi monelle suomalaiselle golfarille tutulta Mukkulan kentältä. N. 5 km kaupungin keskustasta vanhan Lahti-Heinola -tien varrella oleva kenttä valmistui aluksi 9-reikäiseksi ja saavutti täyden mittansa vuonna 1992. Lahden Golf yhtiöitti toimintansa vuonna 1997 kentän siirtyessä Lahden Golf Oy:n omistukseen seuratoiminnan jäädessä Lahden Golf r.y:n tehtäväksi. Uuden järjestelyn myötä puitteet niin kentänhoidollisesti kuin myös klubitoiminnan kannalta parantuivat merkittävästi.

Takkulan kenttä on kauniiseen metsämaastoon sijoitettu. Se on omiaan harjaannuttamaan järkevään sijoituspeliin ja tuloksen kannalta tärkeisiin noin sadan metrin lähestymislyönteihin. Kentältä löytyy komeita par5-väyliä: reiät 7,15 ja 18, joista mikä tahansa kenttä voisi olla ylpeä.

Uudistetulla klubitalolla ovat viihtyisät sosiaali- ja oleskelutilat ja proshop-rakennuksesta löytyy laaja valikoima golfiin liittyviä tuotteita sekä caddiemaster-palvelut.

Pysähdy klubiravintolaan lounalle tai vaikka kahville. Ravintola on avoinna golfkauden ajan, yleensä toukokuun alusta syyskuun loppuun. Talviajan toimimme tilausravintolana. Kabinettitila 10-15 hengelle. Lisäksi meillä on upeat saunatilat. Miesten puolelle mahtuu kerralla saunomaan 10-15 henkeä ja naisten saunatiloissa mahtunee yhtä aikaa löylytteleen 10 henkeä. Saunavuokraan sis. pyyhkeet. Saunatiloja vuokrataan erikseen golfkauden ulkopuoleisena aikana.

Vierailevalle pelaajalle pitkä historia ja seurapohjaisuus näkyvät välittömänä ilmapiirinä sekä hyvänä golfetiketin noudattamisena. Mottona Takkulassa pelaamiselle on: ”Unohda huolet – nauti pelaamisesta!”

Kauden alku tullaan pelaamaan vanhalla perinteisellä Takkulan puistokentällä. Uusi Mestari-kenttä avattiin 27.6.

Ajo-ohje: Vanhan Heinolantien varrella (nro 140). N. 6 km keskustasta, kenttä vasemmalla Alasenjärven kohdalla.

Ajanvaraus (03) 7841 311
  www.nexgolf.fi/lg/
Kotisivu www.lahdengolf.fi
Proshop ABC Golf Oy, (03) 784 1311
Prot (03) 784 1311
Ravintola PlayCon Oy, 040 530 0529 / Leena Ojala
Toimitusjohtaja Tommi Nikunen, 045 131 2646
Toimisto 040 351 354
Osoite Takkulantie 20 15230 Lahti
Sosiaaliset mediat facebook-irti instagram-irti twitter-logo