Kentät

 
 
hagk_logoHartola Golf

Pelaa 18-reikäinen kaunis kenttämme luonnon helmassa, nauti jälkipelit terassilla ja kruunaa päiväsi Linna Hotellin lähiruoka herkuilla.
Tervetuloa viettämään aktiivista lomaa Hartolaan!

Lue lisää

 
 

Iitti Golf

Iitti Golfin Niskaportin kentällä on pelattavissa täydet 18 väylää. Niskaportin kenttä rajoittuu niin etelä- kuin pohjoispuolella järvialueeseen. Arvokkaat Niskaportin tilan rakennukset on kunnostettu museoviraston valvonnassa golfkentän käyttöön..

Lue lisää

 
 

hagk_logoKanava Golf

Kanavagolf sijaitsee valtatie 24:n varrella Asikkalan kuntakeskuksessa, Vääksyssä. Kenttäalueen kokonaispinta-ala on noin 80 hehtaaria joten väylät (18 + 4) on ollut mahdollista sijoittaa maastoon luonnollisesti toisiaan häiritsemättä.

Lue lisää

 
 

lahden_golf_vihrLahden Golf

Lahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut maamme golfkartalle lukuisia huippupelaajia, joista viimeisimpänä Mikko Ilonen. LG tekee koko ajan mittavaa juniorityötä tulevien huippujen kasvattamiseksi.

Lue lisää

 
 

logo2013-2 Messilä Golf

Messilän golfkenttä on saanut nimensä kartanolta, jonka tiluksista alue on lohkottu itsenäiseksi tilaksi ja yhtiöksi. Ensimmäinen maininta Messilän-kylästä on historiankirjoissa jo vuodelta 1403.

Lue lisää

 
 

hagk_logoVierumäki Golf

Vierumäen alueella sijaitsee kaksi täysmittaista golfkenttää, Classic ja Cooke. Näiden lisäksi tarjolla on erityisesti lähipelin harjoitteluun ja nuorimmille pelaajille suunniteltu par-kolme Coach-kenttä. Golfillisen kokonaisuuden täydentää kaksi tilavaa range -aluetta.
Lue lisää